Normafa Közösségi Futás

A Gyaloggalopp Sportiroda idei szezonzáró rendezvénye a Normafánál megrendezett Közösségi Futás volt. A tavalyi eseményhez hasonlóan került lebonyolításra, azzal a különbséggel, hogy idén a gyerekeknek a szokásos 500 m-es és 1 km-es távot kellett teljesíteni, és ők díjazásban is részesültek, a nagyobbak pedig 4 és 13 km-es “Fun Run”-on vehettek részt! Persze a hosszabb távon a kb. 500 m-es szintkülönbséget nem biztos, hogy mindenki vidáman élte meg, főleg, amikor hosszú és meredek emelkedőket kellett leküzdeni, de a célban biztos, hogy minden emlék nagyon gyorsan megszépült!:-)

Az időjárásra sem lehetett panasz, habár a beígért napos idő nem valósult meg maximálisan, de azt hiszem, hogy a hét közepi extrém körülményekhez képest ez is ajándék volt!:-) A pálya tökéletesen futható volt, gyakorlatilag alig volt sáros szakasz.

A pályabontó ismeretlenek ellen folyamatos szélmalomharcot vívunk, de szerencsére ezt a csatát is mi nyertük meg, hiszen a folyamatos szalag leszedések és átszalagozások ellenére nem volt komolyabb eltévedés. Még pár év, és már nem is kell szalagozni, mivel mindenki fejből tudja majd az útvonalat!:-)

970609_844311755619668_6865332371065815358_n

Végül szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki eljött, és teljesítette valamelyik távot, illetve, hogy megint elhalmoztátok a frissítő állomást mindenféle szuper házi süteményekkel, gyümölcsökkel, üdítőkkel, stb. Külön köszönet a Vegán Futóknak, akik szintén csatlakoztak az eseményhez, és a “vegán szekció” keretében készítettek tisztán növényi alapanyagok felhasználásával finomságokat az  indulóknak. Ami pedig talán mindenkinek meglepetés volt, az a mobil frissítő állomás Sós Sanya és az Újbuda Mountain Bike Sportegyesület jóvoltából! Nekik is köszönjük a segítséget! Erről IDE kattintva találtok egy rövid kis videót! És persze ne feledkezzünk meg a szervezőkről, önkéntes segítőkről, akik nélkül az esemény nem jöhetett volna létre!:-)

A versenyről készült képek folyamatosan kerülnek feltöltésre az esemény Facebook oldalára, illetve várjuk az általatok készített képeket is!

Bár a Gyaloggaloppos versenyszezon lezárult idénre, azért ne feledkezzetek meg a jótékonykodásról a továbbiakban sem. Figyeljétek a Magyar Forrest Gump (Iváncsics Zsolt) honlapját, és csatlakozzatok az aktuális gyűjtésekhez. Hamarosan fogtok hallani az általa kezdeményezett Fuss Alapítványról is!  Mi pedig a tavalyi évekhez hasonlóan, az idén is minden egyes nevezési díj 10%-át átadtuk a United Way Magyarország alapítvány számára, melyet jótékony célokra használtak fel!

Most talán többekben felmerült, hogy mi lesz a szokásos népszigeti Mikulásfutással. Sajnos idén nem tudjuk ezt ez eseményt megrendezni, de helyette szeretnék ajánlani pár hasonló rendezvényt, melyeket megtaláltok a futas.net versenynaptárában ITT! A Váci Mukilásfutás egyelőre nem szerepel a naptárban, de várhatóan ez is megrendezésre kerül a december 6-7-i hétvégén.

Mindenkinek jó pihenést, a továbbiakban pedig sikeres alapozást kívánunk a 2015-ös versenyszezonra!:-)