I. Gyaloggalopp Közösségi Futás

Az eseményen készült képek megtekinthetők ITT és ITT, illetve a futás Facebook oldalán. A képekért köszönet Balázs Elizának és Kuti Zoliéknak!

2013. november 3-án került megrendezésre az I. Gyaloggalopp Közösségi Futás a budapesti Normafánál. A hosszú hétvége ellenére szép számmal érkeztek futók a rendezvényre, akik valósággal elhalmozták a “versenyközpontot” az erre az alkalomra készített süteményekkel, keksszel, aszalt és friss gyümölcsökkel, üdítőkkel, így valószínűleg senki sem maradt étlen-szomjan a beérkezés után:-)

2013.11.03. Normafa extrém cross S5500 (61)

Az indulók két távot teljesíthettek, a 4 km viszonylag könnyű pályán került kijelölésre (Normafa – János-hegy), a hosszabb távon (13 km) viszont komoly szintkülönbséggel kellett megküzdeniük a futóknak (Budaörsig kellett leereszkedni, majd pedig Budakeszi érintésével visszakapaszkodni), de a gyönyörű pálya és a célba érés remélhetőleg mindenkit kárpótolt! A visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy ez valóban így történt:-)

Sajnos a notórius pályabontók most sem tétlenkedtek, a reggel még érintetlen jelzéseket több helyen is eltüntették, a szalagokat leszedték, de a rendezők eszén nem sikerült túljárni, mivel még a mezőny elhaladása előtt sikerült újraszalagozni a kritikus részeket:-). Az időjárásra most sem lehetett panasz, hiszen kellemes futóidőben, 13-15 C fokban, még az eső előtt sikerült mindenkinek teljesíteni a távot. A pálya is tökéletesen futható volt, minimális, pár 10 m-es szakaszokon volt csak sár, bár a nagy mennyiségű avar miatt mindenhol figyelni kellett, mert a lejtős részeken kicsit csúszott, és sose lehetett tudni, hogy mi van alatta.

Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek, és reméljük, hogy mindenki nagyon jól érezte magát!:-) Következő eseményünk a Mikulás Futás lesz december elején, a versenykiírás hamarosan elérhető lesz honlapunkon. Ott is várunk mindenkit szeretettel!