Decathlon Dunakeszi Terepfutás

Az eredménylista letölthető ITT!

A versenyről készült képek megtekinthetők ITT, illetve a verseny Facebook oldalán. Köszönet értük Szöllős Sándornak, Ring Dórának és Fitos Zoltánnak!

Az időjárás kicsit ránk ijesztett a reggeli esővel, de az igazán bátrak most sem maradtak otthon, és az élménybeszámolókból ítélve nem bánták meg. A rajtra gyakorlatilag tökéletes futóidő lett (ahogy ígértük:-). Elállt az eső, bár az tény, hogy a hosszabb távokon egy kicsit brutálfutás jellege lett a versenynek, hiszen a reggel még szinte teljesen száraz pálya egy szakaszon gyakorlatilag tórendszerré alakult, amin talán csónakkal könnyebb lett volna átkelni:-). De persze azért a pálya nagy része jól futható volt.

A Keszifeszt rendezvény minden más programja elmaradt ezen a napon, csak a futók voltak mindenre elszántak, ami különösen igaz a gyerekekre, akik nagyon szép számban vettek részt a versenyen, hála többek között a Szent István Általános Iskola diákjainak!

De nem csak a futók voltak ilyen aktívak, hiszen a versenyre kilátogatott Dióssi Csaba, Dunakeszi polgármestere is, aki a rajt előtt bíztatta a futókat. A rajtot pedig Dr. Tuzson Bence területi fejlesztési biztos lőtte el, illetve az eredményhirdetésen a díjakat is átadta.

A szokásos terülj-terülj asztalka most sem maradt el, a célban dinnye, barack, alma, mazsola, keksz, izotóniás ital, stb. várta a beérkezőket.
Az eredményhirdetésen a korosztályos helyezettek éremmel, az abszolút díjazottak pedig Decathlon ajándékcsomaggal lettek gazdagabbak. A 14 km első helyezettek ezen felül ingyenes indulást nyertek a terepfutas.hu következő saját versenyre. A tombolán pedig értékes ajándékokat sorsoltunk ki a támogatok jóvoltából, ezúton is köszönet nekik!

decathlon logo

Ultraspire_logoTovábbi infóért kattints a képre!

Passzió Virág- és Dekorációs Üzlet – Dunakeszi
Sikk-S szépségszalon
Olimpia Futárszolgálat
Erőforrás Alapítvány UNITED WAY MAGYARORSZÁG

És persze köszönet a résztvevőknek is, reméljük mindenki jól erezte magát!
Abszolút eredmények:

7 km női
Hely Név Idő
1. Sepcik Mária 32:29
2. Keresztesi Erika 33:01
3. Dr. Kálló-Blaskó Katalin 33:42
7 km férfi
Hely Név Idő
1. TÖRÖK SÁNDOR 27:13
2. Glasza Gergely 28:19
3. Sipos Gábor 29:13
14 km női
Hely Név Idő
1 Rábai Zsuzsanna 1:07:40
2 dr. Elor Judit 1:09:38
3 Kasza Erika 1:16:42
14 km férfi
Hely Név Idő
1 Lesták Mátyás 58:54
1 Hajnal László 1:01:25
3 Kiss László 1:03:10